Även de bästa försämras med tiden och brinner ofta. Var ska man slänga gamla krukor? Definitivt inte på en soptipp. Använd dem på ett smart sätt och gör samtidigt ett intryck på hela gården bland grannar och förbipasserande.

När våra kastruller och stekpannor blir så slitna att de inte längre går att använda undrar vi vad vi ska göra med dem. Oavsett om det är en kastrull som har bränts för många gånger eller en non-stickpanna som inte längre har det. Om det är dags att göra något med gamla köksredskap är den sämsta tänkbara idén att slänga dem i soporna. Det finns smarta sätt att återanvända dem och ge dem nya funktioner.

När behöver krukor slängas? Ge dem ett andra liv istället för att slänga dem i soporna

Att återanvända gamla kökskrukor i trädgården är ett bra sätt att återanvända. Krukorna är mycket enkla att tillverka och ger dessutom din tomt ett rustikt utseende. De kommer också att fungera som en original och original dekoration för din balkong eller terrass.

Viktigast av allt är att det är helt gratis och låter dig ge begagnade föremål ett andra liv. Bearbetningsmetoden beror på vilken effekt du vill uppnå i slutändan.

  1. Borra hål i botten på den gamla grytan eller kastrullen med hjälp av en borr för att underlätta för vattnet att rinna ut.
  2. Skrapa och måla om med valfri färg eller slipa grytan med sandpapper och lägg sedan på ett lager emalj.
  3. Du kan dessutom dekorera sådana krukor genom att lägga till eller måla teckningar.

Relaterade artiklar:

Vad kan du göra för att få ditt kylskåp att använda mindre el? Enkla vanor sparar pengar

Köper du skivat bröd i folie? Det är ingen bra idé. Du kan snabbt ångra det