Ska du gå på fest och vet inte vad du ska bjuda dina gäster på? Skulle du vilja prova något nytt? I så fall har du kommit till rätt ställe! Idag ska vi tillsammans förbereda läckra smördegspåsar fyllda med köttfärs. Tack vare det bifogade fotoreceptet och videoinstruktionerna är det mycket enkelt och tidsbesparande att förbereda denna delikatess.
Börjar du redan att spy? Så ta på dig kockmössan, ta fram spisen och låt oss tillaga denna läckra köttfärs i smördeg tillsammans!
Du kan också hitta fler fantastiska recept på vår Facebook-sida
Om du är ute efter lite mer godsaker, prova definitivt dessa
Ett bra recept på smördegsfickor:
Vad vi kommer att behöva:
- 300 g smördeg
- 500 g köttfärs
- 1 lök
- 5 g salt
- 5 g peppar
- 150 g riven ost
- 1 ägg
Hur man går tillväga:
1) Börja med att blanda köttfärsen med lök, peppar, salt och ost. Blanda ordentligt.
2) Bred ut köttblandningen på smördegen.
3) Pensla kanten av smördegen med ägg och vik ihop till en slags cylinder.
4) Använd en gaffel för att föra ihop kanterna så att blandningen inte faller ut.
5) I nästa steg skär du ut de enskilda bitarna.
6) Lägg dem på ett bakplåtspapper och pensla med ägg.
7) Baka i 180 grader i ca 30 minuter.