Alobal har många olika användningsområden, även om det vanligaste förmodligen är att slå in smörgåsar. Det visar sig att folie också är extremt användbart för att diska. Låter det otroligt? Här är ett trick för att rengöra bestick med hjälp av aluminiumfolieu.

Även om vi använder de bästa diskmedlen på marknaden kan problemet komma tillbaka. Det är därför det lönar sig att känna till tricket som får dina bestick att skina som nya i diskmaskinen och hjälper dig att bli av med fläckar och fläckar från resten av dina rätter.

Alobal i diskmaskinen

Det låter otroligt, men var säker på att det fungerar bra. För att njuta av glänsande bestick, forma två bollar av folie och slänga dem i diskmaskinen tillsammans med ett lämpligt diskmedel, som du använder varje dag. Sätt på tvättprogrammet och ha tålamod.

Aluminiumfolie i tvättmaskinen under drift reagerar med de kemikalier som finns i tabletten eller diskmedlet. På så sätt blir disken helt ren och besticken blanka. Metoden är helt säker, så vi behöver inte oroa oss för att folien ska repa våra tallrikar, glas, gafflar, skedar eller knivar.

Relaterade artiklar:

Smuts från hörnen försvinner i en blinkning av ett öga. Allt du behöver är ett hushållsrengöringsmedel. De blir så gott som nya

När jag var i trettioårsåldern lärde jag mig hur man skalar vitlök. Det här tricket är ovärderligt. Det tar bara tre sekunder