Tips för hemmet

Häll 1/2 förpackning i toalettskålen och stäng toalettstolen. En aktiv substans som kommer att rengöra toaletten. Så här gör de det utomlands

Skrubba, skrubba och toalettstolen är fortfarande smutsig? Kalkavlagringar och vattenfläckar är några av de värsta fläckarna. Ofta klarar inte ens frätande toalettrengöringsmedel av att ta hand om dem. Om så är fallet är det värt att testa en hemlagad blandning. Gnugga den på insidan av toalettskålen. Efter 30 minuter finns det inga spår av fläckar eller kalkavlagringar.

Hur rengör jag en toalettskål från kalkavlagringar?

Vattenavlagringar och kalkavlagringar är mycket besvärliga fläckar. De uppträder på allt som kommer i regelbunden kontakt med vatten. Ju hårdare vatten, desto mer kalkavlagringar. Delar av toalettstolen står ständigt under vatten och är därför extremt svåra att rengöra. En smutsig toalett ser inte bra ut. Tyvärr ger ibland inte ens kraftig skrubbning med frätande rengöringsmedel önskat resultat. Som ett resultat finns det fortfarande kalk och fläckar på toalettskålen. Bland huskurer för kalk rekommenderas oftast vinäger. Det är surt och löser upp vattenavlagringar perfekt. Den är idealisk för rengöring av alla badrumsinredningar.

Häll detta i toalettstolen och vänta i 30 minuter. Det kommer inte att finnas några spår av kalkavlagringar

För att rengöra toalettskålen kommer en hemlagad pasta att fungera sensationellt. Detta är en hemlagad pasta som är känd över hela världen. Lägg 2 matskedar salt, ett halvt paket bakpulver i en liten skål och tillsätt en halv kopp vinäger. Blanda hela blandningen väl tills en vit, tjock pasta bildas. Applicera den på smutsen i toalettstolen och sprid ut den försiktigt med en toalettborste. Stäng toalettsitsen och vänta i cirka 30 minuter. Skrubba sedan hela skålen och avloppet. Vinägern löser upp smuts som är svår att få bort och bakpulvret gör ytan skonsamt vitare. Dessutom har vinäger antibakteriella egenskaper så du kan vara säker på att din toalett blir ren och väldoftande.

Leave a Response