Tips för hemmet

Hemlig funktion: det är vad lådan under ugnen egentligen är till för

Men visste du att din ugn kan göra mer än att bara tillaga mat? Du har säkert också en låda under ugnen där du förvarar köksredskap som bakplåtspapper, grytformar eller Tupperware.

Ja, det är så vi alla har använt dem hittills. MEN: Det är helt fel! För den här lådan har ett helt annat syfte i de flesta ugnar.

Lästips:

Lådan under ugnen har en genialisk funktion

Den är faktiskt utformad för att – se upp! – för att hålla maten varm. Exakt så är det! Den här lådan är den varmhållningsfunktion som man alltid vill ha när maten är klar men gästerna inte har kommit än.

Så borta är dagarna då du var tvungen att värma din ugn till 100 grader för att hålla pannkakor, potatis eller kakor varma och bokstavligen kasta pengar ut genom fönstret. För nu vet du att du har en superfunktion för varmhållning direkt under ugnsröret. Du är välkommen till oss!

Visa dina gäster hur okunniga de har varit i alla dessa år

Och ett tips till: Om du får gäster igen inom en snar framtid, varför inte förvåna dem med din fantastiska varmhållningsfunktion och visa dem hur okunniga de har varit under alla dessa år. För de har säkert använt lådan under ugnen på fel sätt.

Så ta fram bruksanvisningen och ta genast reda på om din ugn har den här superpraktiska funktionen. Och om den inte har det, oroa dig inte för det. Du kan fortfarande plocka poäng hos dina vänner och bekanta med din visdom.

Leave a Response