Vissa krukväxter är perfekta för att föra välstånd in i ditt liv. En av de mest populära är monstera glorious. Det visar sig att allt som krävs är ett blad som har potential att föra mycket gott med sig.

Oavsett om du har dem hemma, på kontoret eller i ditt företag är vissa växter alltid värda att ha. Det handlar om att attrahera positiv energi och rikedom. Samtidigt är de en vacker dekoration i hemmet. En av dem är monstera magnifica, mer specifikt dess blad. Se till att behandla den med distans och en blinkning med ögat.

Vilken växt skyddar hemmet och lockar välstånd? Det är en garanti för lycka till i ekonomin

Monstera glorious är en favorit bland dekoratörer, och inte bara på grund av dess slående och ovanliga löv. Förutom dess estetiska egenskaper, enligt vissa åsikter en stor art av flora för att locka pengar och lycka. Energin från denna växtart förbättrar hemmiljön. Det viktiga är att hjälper till att filtrera bort alla dåliga känslor och energi. Om du har svårt att spara pengar och känner att pengarna inte ”fastnar” på dig kan det vara en effektiv lösning att ha ett stort monster hemma.

Vilken växt drar till sig pengar? Bara ett blad och ett snöre

Enligt vissa vidskepelser bör du utföra en viss ritual som är förknippad med en växt för att säkerställa ekonomiskt välstånd monstera utsökt. Han kommer att skydda dig från att fatta okloka ekonomiska beslut som kommer att förbättra din situation. Din plånbok kommer alltid att vara full av pengar och ditt konto kommer inte att lysa av tomhet.

  1. Gnid dina händer med salt.
  2. Klipp sedan av ett underbart monsterablad.
  3. Lägg en nypa salt på det.
  4. Fundera över din ekonomiska situation och hur du skulle vilja förändra den.
  5. Börja trä röd tråd genom alla hål i brevet.
  6. Upprepa denna process 7 gånger.
  7. Sätt slutligen in brevet mellan sidorna i boken.