Skip to main content

Få svar på dina frågor

Hur länge har jag rätt att returnera?

Du har hela 100 dagars returrätt hos oss. Så du kan i lugn och ro köpa våra möbler utan att behöva stressa över den enda 14-dagars returrätten om våra möbler (oväntat) inte var något för dig.

Om du använder din returrätt är vårt enda krav att möblerna är oanvända. Du får gärna packa upp dina möbler ur kartong och förpackning, men behåll gärna skyddsskummet och kartongförpackningen om du måste returnera. Om möblerna skadas under transporten återbetalar vi inte hela beloppet.

När är den gratis leveransen?

Fri leverans till GLS paketbutik vid köp > 2000 DKK.

Fri leverans till privatpersoner eller företag vid köp > 2000 DKK.

Jag har inte mottagit min order?

Det kan finnas flera anledningar till att du ännu inte fått din beställning. När du har lagt din beställning bör du inom kort få en orderbekräftelse och när vi har packat varorna och ditt paket har hämtats ut av GLS får du en leveransbekräftelse via mail och eventuellt SMS om du har uppgett ditt mobilnummer.

Du får då ytterligare ett mejl med track and trace-numret för ditt paket, som du kan spåra på GLS hemsida.

1. Kontrollera på din orderbekräftelse om du har angett rätt namn och adress.

2. Om du inte har fått en orderbekräftelse, har du angett rätt e-postadress? Kontrollera även SPAM-mappen.

3. Kontrollera om du har beställt en vara som är en ”förbeställning”. Om du har beställt en vara under förbeställning skickas din beställning först, från angivet datum.

4. Om du har fått en leveransbekräftelse kan du spåra den på GLS hemsida Vi skickar ALLA paket försäkrade med GLS, och du kan därför söka på ditt paket och se hur långt det är.

Om ovanstående punkter inte är problemet, skicka oss ett mail på kontakt@woodif.dk – vi hjälper gärna till.

Kan jag bli återförsäljare?

Vi är alltid på jakt efter möjliga samarbetspartners, så om du har en butik som du skulle vilja ställa ut och sälja våra möbler i, vänligen kontakta oss på kontakt@woodif.dk så kan vi titta på ett möjligt samarbete.

Vi har flera olika alternativ vi kan erbjuda vad gäller köp och försäljning.

KaN jag köpa presentkort till WOODIF.SE?

Ja, det kan du i alla fall.

Du kan köpa ditt presentkort här och välja det belopp du vill ha upp till 1 000 DKK.

Presentkort är giltiga i 3 år från inköpsdatum.

Kan jag avbryta min beställning?

Ja, det kan du – om beställningen inte förklaras klar för leverans. Skicka oss ett mail på kontakt@woodif.dk med ämnet: ”avbokning” eller ring 88447160 – så avbryter vi det.

Skulle vi redan ha skickat ditt paket innan vi får ditt mail är du självklart välkommen att returnera det till oss på egen bekostnad.