Skip to main content

Paketkalender Julgranar för barn hos Wood If

Torsdagen den 16 december 2021 klockan 23:59.

Detta datum är värt att komma ihåg om du behöver köpa julklappar av oss och vara säker på att de kommer innan jul.

Eftersom våra möbler produceras per beställning är det mellan 3 och 5 dagars leveranstid. Men vi har tillsatt extra personal på produktions- och packavdelningen sista helgen före jul så om du lägger din beställning innan detta datum ser vi till att den skickas SENAST 21/12-21 med UPS/GLS

Notera:
Beställningar gjorda från 17/12 2021 kl 00.00 kan vi inte garantera att de kommer innan jul, men vi gör givetvis vad vi kan för att få ut alla beställningar så snabbt som möjligt.

Njut av en trevlig julshopping!

Team Wood If

Paketkalender Julgranar för barn hos Wood If

jule pakkekalender træ

Julen firar, färger och lek!

Vi älskar julen och varje år är det en högtid som börjar redan i oktober. Hos oss hittar du nästan allt till jul! Naturligtvis har vi vårt populära (och original) paketkalender julgran, små julhus och kalenderpresentinspiration för alla 24 dagar fram till julafton.

Njut av den ultimata december med julgran, julpynt, julutställningar och naturligtvis hoppas vi att du också hittar den perfekta julklappen till dina barn här hos oss.

Paketkalender julgran

Vi har inte jul utan julgranen Peter, som är vår paketkalender julgran och är en paketkalender för barn. Men det är naturligtvis också en paketkalender för vuxna, eftersom den pryder både vardagsrummet men också rummen.

Julgranen för kalendergåvor är en ”dekorera ditt eget julgran” och det finns inga gränser eller regler för hur det ska dekoreras. Om du vill ha 24 eller 48 små paket packade på de 4 sidorna eller bara som en julgran prydd med julkedjor, ja då är valet ditt!

Nytt paketkalender julgranar 2021

I år har vi lagt till både en stor färgad julgran och en julgran tryckt med små söta julmotiv, men också ett mindre bords julgran som finns i naturligt ljus björkplywood och i den färgade versionen.