Adventskalender Julgran, betsad

399,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Vårt senaste tillskott på stammen av paketkalendrar för barn är vår nya adventskalender – Julgranen Pelle. Det är lillebrorn till golvmodellen Peter som blev en ovanligt stor hit förra året och pryder nu många juliga hem.

Julgranen kan användas som adventskalender för barn från 1 år och uppåt… Ja, det finns ingen övre åldersgräns 😉

Den här bordsmodellen er i en snygg betsad version.

Artikelnr: AdvenskalenderJuletrae-Bejdset Kategorier: , , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Under de senaste två åren har våra kunder varit extremt entusiastiska över vår stora paketkalender för golv – Julgranen ’Peter’.

Vi har fått många härliga bilder av paketkalendern med julprydnader i stämningsfullt juldekorerade hem. Fulla av spännande paket – så 1000 tack för dem!

Nytt 2021

Därför har vi inte heller behövt fundera på vad vår nya julprodukt skulle vara för något.

Vi tillverkade helt enkelt en mindre bordsversion som är perfekt för alla hem som följer traditionen med adventspresenter. En vacker och mysig adventskalender i form av en julgran med plats för adventsgåvor som gör traditionen med adventspresenter extra dekorativ.

Paketen binds enkelt fast i hålen med ett fint band eller snöre och därefter kan barnen plocka ner en present från trädet varje adventssöndag.

Julgranen har åtta hål och kan alltså enkelt användas för att skämma bort två personer med adventsgåvor under de fyra söndagarna fram till jul.

Bordsmodellen av vår adventskalender 2021 är enormt dekorativ och har tillverkats av fin, ljus björkplywood som passar nästan alla hem. Om du vill få ett annat utseende på julgranen kan du istället köpa vår brunbetsade version.

Extra fiffig:
Du kan även dekorera trädet med ljuskedjor och traditionella juldekorationer för rätt julstämning fram till julafton.

PRODUKTDATA

Höjd: 45 cm
Bredd/diameter: 30 cm
Vikt: 1,5 kg

Underhåll:
Möblerna torkas enkelt av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Du kanske också gillar …