Bokhyllan Anker

1.500,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Bokhyllan Anker skapar ett färgrikt liv med alla olika färgerna från böckerna och gör det samtidigt enkelt och överskådligt för barn (och barnsliga själar) att välja en bok att läsa från / lyssna på.

Mått: H: 120 cm x D: 35 cm x B: 53 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

Med bokhyllan Anker får ni där hemma en mängd bra möjligheter att få ordning på alla barnböcker som fint kan ställas upp med framsidan utåt. Det skapar ett färgrikt liv med alla olika färger från era böcker och gör det samtidigt lätt och överskådligt för barnen (och barnsliga själar) att välja vilken bok man ska att läsa / få uppläst.

Bokhyllan har även en storebror som kallas Ludvig och är 86 cm bred

Bonusinfo:
Vi har upplevt att våra egna barn på 3 och 5 år blir ännu mer intresserade av sina böcker när framsidan är utåtvänd och att de enklare kan välja bok att läsa från. Det tycker vi är ytterst positivt eftersom högläsning är en väldigt älskad ritual hemma hos oss positivt.

PRODUKTDATA

Højd: 120 cm
Djup: 35 cm
Bredd: 53 cm

Varje hylla har ett invändigt mått på 7 cm x 49 cm.

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …