Bokhyllan Ludvig

1.949,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Är det svårt att få barnen intresserade av böcker? Med bokhyllan Ludvig kan barnen bli ännu mer intresserade av sina böcker. När de kan se alla böcker uppradade så ökar plötsligt intresset för dem :). Vi tycker att det är ytterst positivt eftersom högläsning är en älskad ritual hemma hos oss.</span>

Mått: H: 120 cm x D: 35 cm x B: 86 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

Med vår stora bokhylla Ludvig får ni nu många möjligheter att hålla ordning på alla av barnens böcker därhemma!

De kan snyggt och enkelt visas upp med framsidan utåt och det skapar ett färgstarkt liv med alla olika färger från böckerna. Samtidigt blir det också enklare och mer överskådligt för barn (och unga själar) att välja en bok för läsning / högläsning.

Är Ludvig för bred med sina 86 cm så har han även en lillebror, Anker som är 53 cm bred.

Därutöver kan våra bokhyllor Sofus med 1 fack eller Albert med 2 fack också vara ett alternativ om det inte finns tillräckligt med plats i rummet.

Bonusinfo:
Vi har upplevt att våra egna barn på 3 och 5 år har blivit mer intresserade av sina böcker när framsidorna står utåt. Fast det har blivit svårare för dem att välja ut en bok för läsning :). Vi tycker att det är mycket positivt eftersom högläsning hemma hos oss är en älskad ritual. visningar.

PRODUKTDATA

H: 120 cm x D: 35 cm x B: 86 cm
Hylla til böker: D: 7 x 80 cm

Underhåll:
Möblerna kan helt enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade så måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.
Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsan

Du kanske också gillar …