Dockhuset Villa Wilma

1.399,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Dockhuset Villa Wilma är ett dockhus i trä med riktigt mycket plats. Med de totalt sex rummen som fördelats på två sidor finns det gott om plats för att låta leken utveckla sig. Dockhuset är dessutom perfekt för syskon som kan få var sin sida att inreda och kalla det för hans / hennes.

Mått: H: 92 cm x D: 45 cm x L: 45 cm

Artikelnr: Wilma Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Dockhuset Villa Wilma är ett dockhus i trä med riktigt mycket plats. Med de totalt 6 rummen som fördelats på två sidor finns det gott om plats för att låta leken utveckla sig.

Dockhuset är också perfekt för syskon som då kan få var sin sida och inreda och kalla det för hans / hennes. Sedan är det bara att dekorera det med dockor (t.ex. Barbie), möbler, prydnadsförmål osv.

Vid jul kommer det att vara ett fantastisk julhus eller julutställning där du kan dekorera med tomtar, snö och julgranskulor.

Du kan också kombinera det med det aningen mindre dockhuset Villa Emmalie som har samma slags fönster.

PRODUKTDATA

H: 92 cm x D: 45 cm x L: 45 cm
27 cm mellan våningarna

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …