Förvaringslådan Lars (mellan) – 2 st.

475,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Köp två stycken av vår medelstora förvaringslåda Lars på 40 x 40 cm. Även om det bara är vår medelstora låda för förvaring så har den fortfarande plats för massor av leksaker från barnrummet! Lådorna kan enkelt skjutas in under våra lekbord eller placeras i en garderob.

Mått: B: 40 cm x L: 40 cm x H: 31 cm.

Artikelnr: Lars2stk Kategorier: , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Köp två stycken av vår medelstora förvaringslåda Lars på 40 x 40 cm. Även om det bara är vår medelstora låda för förvaring så har den fortfarande plats för massor av leksaker från barnrummet! Lådorna kan enkelt skjutas under våra lekbord eller in i en garderob.

Med en bärförmåga på minst 35 kg behöver du inte vara nervös för att lådan ska gå sönder – även om du fyller den med tunga föremål som böcker.

Du sparar 12,5 % genom att köpa det här setet istället för två separata.

Lådorna kan dessutom staplas. Vi rekommenderar däremot inte att man staplar mer än två av dem med hänsyn till bra stabilitet. Men det kan du naturligtvis också själv bedöma eftersom det beror på vad som ska ligga i ”hyllan” .

Tänk på att lådorna ska lyftas med hjälp av handtagen.

PRODUKTDATA

B: 40 cm x L: 40 cm x H: 31 cm.

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …