Förvaringslådan Mini Alfred

175,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Här är en behändig liten låda som kan användas på skötbordet för blöjor eller krämer. Samtidigt kan den också användas på skrivbordet för skrivdon och andra småsaker. Det är en allsidig låda som hjälper till att gömma undan många små föremål.

B: 16,5 cm x L: 28 cm x H: 10 cm

Artikelnr: Alfred Kategorier: , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Vi har tillverkat några förvaringslådor i miniformat som passar perfekt till Pixiböcker eller andra småsaker.

I vårt hem används lådorna även på skötbordet för blöjor eller krämer. Samtidigt kan de också användas på skrivbordet för skrivdon och andra småsaker.

Precis som våra större lådor så kan de lätt tas isär och gömmas undan när de inte används. Man kan också stapla dem så att de tar mindre plats på skrivbordet eller golvet i rummet. Vår mindre utgåva mini Emma är också en smart liten förvaringslåda för små föremål som exempelvis hårsnoddar. Om du behöver en aningen större så vi rekommenderar vi vår låda Christina.

På grund av sättet som den monteras på med vårt klicksystem ska du tänka på att lådorna måste lyftas i handtagen. Annars kan det hända att du lyfter sidorna och att de därmed lossnar.

PRODUKTDATA

Utvändigt mått: B: 16,5 cm x L: 28 cm x H: 10 cm
Invändigt: B: 11,5 x L: 23 x H: 7 cm

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …