Förvaringslådan Stine (stor) – 2 st.

790,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Köp ett set med två stycken av den stora förvaringslådan Stine av vårt snygga, ljusa plywood. Lådan är mer än 1/2 meter bred så det finns plats för massor av klossar, leksaker, Lego, maskeraddräkter och exempelvis böcker.

Genom att köpa två stycken sparar du 25 % jämfört med att köpa en i taget.

Mått: B: 53 cm x L: 53 cm x H: 31 cm

Artikelnr: Stine2stk Kategorier: , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Köp ett set med två stycken av den stora förvaringslådan Stine av vår snygga, ljusa plywood. Lådan är mer än 1/2 meter bred så det finns plats för massor av klossar, leksaker, Lego och böcker.

Om du redan har lekbordet Tristan eller Bjørn så kan Stine med fördel gömma undan sakerna som barnen leker med på bordet. Behöver du mindre lådor så är Christina som är den minsta lådan ett perfekt val. Eller kanske Lars</a som är den medelstora lådan i serien.

Lådorna i vår serie Stine kan enkelt tas isär och gömmas undan när de inte används. Dessutom kan man även stapla dem.
Med en bärförmåga på minst 35 kg behöver du inte vara nervös för att lådan går sönder. Även om du fyller den med tunga föremål som böcker.

Tänk på att lådorna måste lyftas med hjälp av handtagen.

Bonusinfo: Om lådorna staplas som en hylla så rekommenderar vi att du inte staplar fler än två med hänsyn till säker stabilitet. Men det kan du naturligtvis också själv bedöma eftersom det beror på vad som ska ligga i ”hyllan”.

PRODUKTDATA

Utvändigt mått: B: 53 cm x L: 53 cm x H: 31 cm

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.
Hallmöbeln levereras omonterad och det tar bara några minuter att ”klicka” ihop den.

Monteringsanvisning medföljer.

Du kanske också gillar …