Klädstället Rod

1.849,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Nu kan vi presentera ytterligare en medlem i vår garderobsfamilj, klädstället Rod – och nu med hyllor.

Motivera dina barn att bli mer självständiga med detta allt-i-ett-ställ. Visa dem hur superenkelt det är att hitta en hatt, handskar och jackor på de breda hyllorna och de långa klädstänger – i barns höjd.

Klädstället kan vändas så att du kan ha hyllorna till vänster eller höger som du vill.

Beskrivning

BESKRIVNING

Vår nya klädställning, eller snarare mini-garderobs, kan skapa ordning för de små. Oavsett om det är i entrén till ytterkläderna med plats för handskar, hattar eller cykelhjälmen på hyllorna. Eller i barnrummet för alla kostymer – eller som en mini-walk -in för barnens fina festklänningar och fina skjortor?
– Då är Rod killen för dig!

Designen är smart, enkel i klassisk nordisk stil och perfekt för att skapa och dekorera de allra finaste personliga barnhörnen eller barnrummen.

Investera 2 minuter – och få självständiga barn!

Sköter du också dina barn lite för mycket (precis som vi kan göra det själva)? Då kanske det är dags för dem att lära sig att ta på sig kläderna själva – och få en lyckad upplevelse.
Du vet det väl på morgonen. När du har fullt upp och ger barnen deras skor, jackor, cykelhjälmar och handskar på. För upptagen för att låta dem göra saker själva – och samtidigt kan det vara svårt eftersom deras saker hänger högt och de inte kan nå det själva.
Men med Rod och en upprepad 2 minuters investering på morgonen kan du göra dina barn mer självständiga och du kommer (förhoppningsvis) att undvika stress innan du går ut genom dörren.
– Genom att låta barnen göra klart själva ger du dem en lyckad upplevelse som ger dem mer självförtroende. I gengäld kan de tycka att det är kul att avsluta inför mamma och pappa.

Det kanske inte lyckas varje gång, men när Rod är nere på barns höjd finns chansen att du kan låta dem prova själva. Så i framtiden behöver de inte vara beroende av din hjälp.

Gör sedan morgonen och eftermiddagen till en vind – det är ganska bra spenderat!

Möbelstång

Rod är full av detaljer som kan hjälpa dig och dina barn.
På sidan hittar du 2 krokar. Här kan du hänga de minsta kepsarna eller favoritväskan. Dessutom finns det 3 bra stora hyllor där det finns plats att fylla på med cykelhjälmar, lådor eller något helt annat.

Som vi nämnde tidigare kan du naturligtvis få en fullständig överblick över barnens kostymer och tillbehör i barnrummet. Den lilla Spiderman, prinsessan, Paw Patrol eller riddarkostymerna kan hänga fint på den långa hängarstången. Handskar, masker och svärd kan ha en plats bredvid – och sedan är nästa spel klart när vännerna kommer på besök.

Bonusinformation: Våra förvaringslådor Christina, kan också finnas på hyllorna.

OBS: Krokar och lådor ingår inte.

PRODUKTDATA

Yttermått:
Höjd: 110 cm,
Bredd: 100 cm, inkl. krokar
Djup överst: 32,0 cm
Djup botten: 40,5 cm

Hyllor (invändig):
Djup: 40 cm
Höjd: 31,5 cm
Bredd: 31 cm

Upphängningsställ:
Längd: 62 cm
Från toppen av hängaren och ner till bottenplattan är det 83 cm.

Om du använder den i entrén kan den kombineras med vår entrémöbel Ellen.

Du kanske också gillar …