Kombi-set Oscar och Olivia

2.499,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Vi har nu skapat de två syskonen Oscar och Olivia som en kombinationsuppsättning. Vi kan se att de 2 populära hyllboxarna är en stor hit, så vi presenterar den nu som en kombinationsprodukt så att ni kan köpa den tillsammans – och samtidigt spara mycket pengar.

Beskrivning

BESKRIVNING

Med detta kombinationsset med de 2 bokhyllorna Oscar och Olivia får du fler funktioner i 1 möbel. Lådorna har underbara rymliga hyllor och en fin förvaringslåda i botten.

Det finns plats för allt från barnrummet i dessa lådor, så om du har ont om praktiska möbler som kan innehålla byggstenar, köksredskap, dockkläder, kostymer, böcker, spel mm är bokhyllan Oscar och Olivia bara saken.

Vi har sett många kreativa exempel på hur man kan inreda dessa två smarta förvaringsmöbler. Vi har till exempel sett den hängd på väggen så att det finns plats under den för ytterligare leksaker.

Oscar bokhyllan har 2 stora hyllutrymmen och ett förvaringsutrymme i botten, där Olivia har 1 stort hyllutrymme och förvaringsutrymme.

PRODUKTDATA

Oscar:
Höjd: 110 cm x djup: 30 cm x bredd: 45 cm

Olivia:
Höjd: 80 cm x djup: 30 cm x bredd: 45 cm

Varje fack mäter:
B: 40 cm x D: 28 cm x H: 30 cm invändigt.

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.