Kombiset: Andrea bordsset och förvaringsbox

1.500,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Saknar du också en praktisk lösning där du kan förvara alla leksaker, spel eller böcker när du har spelat klart vid lekbordet?

Vi har kombinerat vårt lilla bordsset Andrea med 2 pallar och Tristan bord och vår stora förvaringsbox Stine som ett bra erbjudande till dig.

Beskrivning

BESKRIVNING

Känner du igen känslan av att hela rummet är fyllt med leksaker och allt annat när du har haft det stora spelet på gång. Det kan vara den stora dinoparken, massor av legohus eller kanske en massa målarböcker som du behöver gömma undan?

Vårt kombiset ger dig nu denna möjlighet och vad är mer fantastiskt att du sparar pengar än jämfört med att köpa produkterna separat.

Andrea bordsset kommer med 2 härliga pallar och det fyrkantiga bordet Tristan. Det är ett bord som låter dig sitta och leka och rita i timmar med syskon eller vänner. Det finns gott om plats för lek, för att vara kreativ, för att spela spel eller för att täcka upp med kaffeservisen till dockorna och andra gäster.

Stine-lådan är vår största förvaringslåda och är även den låda vi använder i vårt kombiset med vårt stora lekbord Bjørn.

PRODUKTDATA

Andrea bord:
H: 42 cm x B: 70 cm L: 69 cm

Pall:
H: 27 cm (inkl. det lilla sidostycket: 30 cm) D: 25 cm x L: 40 cm

Förvaringslåda:
B: 53 cm x L: 53 cm x H: 31 cm

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …