Lärande torn Morten

1.349,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Nu kan barnen enkelt hjälpa till vid det höga bordet utan att ni som föräldrar / mor- och farföräldrar / barnvakter / äldre syskon och andra måste vara orolig för att de små tar sig ut över det översta steget. Lärande torn Morten är er stora favorit och den överlägset bästa lösningen om ni bor i mindre lägenheter med små kök eller har ett stor familjekök i en villa.

Fås bland annat med justerbar ståplatta i två höjder (höjd 39 cm och 46,5 cm från marken) så att den kan användas från 15 månader till 5-6 år. Dessutom finns det nu stabilitetsfötter på varje sida av den så att ditt barn står ännu säkrare vid plötsliga rörelser

Lärande torn Morten är er obestridliga favorit genom tiderna!

Artikelnr: MortenVers2 Kategorier: , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Vi är stolta över att kunna presentera vår helt nya utgåva av lärande tornet Morten. Den har uppgraderats efter många förfrågningar från er och fås nu bland annat med:

  • Justerbar ståplatta i två höjder (höjd 39 och 46,5 cm från marken) så den kan användas från 15 månader till 5-6 år
  • Stabilitetsfötter på varje sida så att ditt barn står ännu säkrare vid plötsliga rörelser
  • Ändrad ergonomisk design på framsidan mot köksbordet som ger bättre komfort
  • Massiv björkplywood som tål 90 kg (andra märken klarar bara av 40 kg)
  • Kan enkelt tas isär och gömmas undan (men barnen vill inte vara utan den)
  • Tillverkad av FCS-märkt trä och levereras helt obehandlad utan färg och lack så att du kan sätta din egen personliga prägel på den utifrån egna önskemål.

–  Monteras fortfarande utan behov av verktyg och skruvar.

  • Och priset ändrar vi inte på – fortfarande väldigt lågt pris.

 

Fortfarande en lek i köket.

Inlärningstornet Morten har designats för att ditt barn ska kunna vara närmare dig i köket eller vid bordet och därmed delta i det dagliga livet och lära av dig tidigt. När ditt barn hjälper dig med matlagningen så kan han eller hon bygga ett ännu starkare band till dig – oavsett om ni ska baka en kaka, tillaga soppa eller tvätta händerna och borsta tänderna. Barnet är nu alltid i ögonhöjd med dig.

 

Förhindra att barnet faller ut!

Med de höga sidorna, stödet i ryggen och den stora ståplatser så kan barnen lätt delta vid stora bord. Därför behöver ni som föräldrar / mor- och farföräldrar / barnvakter / storasyskon inte längre vara nervösa för att de små ska kliva av från det översta steget.

Den breda konstruktionen och stödfötterna ser dessutom till att Morten inte vippar vid normal användning. Varken till sidan eller fram och tillbaka.

Har du större barn som vuxit ur inlärningstornet men ändå vill hjälpa till i köket? Ta då en titt på pallen Mia med två steg.

Bonusinfo:
Ståyta och steg har testats av en välvuxen man på 95 kg. Utan problem – fast det är viktigt att komma ihåg att den är tillverkad och konstruerad för barn och har därför inte testats av vuxna för längre användning (vilket den naturligtvis har gjorts för barn i alla åldrar).

Dessutom kan man enkelt plocka isär och gömma undan inlärningstornet Morten.

PRODUKTDATA

Höjd:  91 cm
Djup:  50 cm
Bredd: 45 cm / 55 cm inkl. fötter
Ståyta: Höjd 39 cm och 46,5 cm (djup 45 cm, bredd 40 cm)
Första steghöjd: 20,5 cm
Invändigt ”arbetsutrymme” för barn: 32 cm x 35 cm

Underhåll:
Möblerna torkas enkelt av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade ska man däremot tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.
För optimal användning i köket rekommenderar vi att man lackerar inlärningstornet före första användning som skydd mot flottiga fingrar, färger, saft osv. Man kan inte undvika att det hamnar sådant på inlärningstornet vid aktiviteter i köket. Det kan vara vanligt klarlack som finns i byggmarknader och färghandlare. Säg bara till dem att det ska användas för björkplywood.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturligt och obehandlat.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …