Lekbordet Bjørn

1.695,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Lekbordet Bjørn är vårt allra största lekbord – och ett bord som verkligen inbjuder till timmar av lek. Man kan också smidigt, snabbt och enkelt skapa ett extra barnbord eller ett litet buffébord för de yngstas arrangemang.

H: 41 cm x D: 70 cm x L: 135 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

Lekbordet Bjørn är vårt allra största lekbord.
Och ett bord som verkligen inbjuder till lekar i timme efter timme.

Man kan också både snabbt, smidigt och enkelt skapa ett extra barnbord eller ett liten buffébord för småttingarnas arrangemang.

Vill du skapa sittplatser till bordet så kan du med fördel köpa de matchande taburetterna Arthur  och / eller vår bänk Otto.

Lekbordet kan också vara ett projekt för den kreativa familjen. Man kan exempelvis måla vägar, sjöar, grönområden, parkeringsplatser m.m. direkt på bordet och skapa ett landskap.

Då har ni plötsligt en bra grund för lekar med exempelvis LEGO (City, Friends m.m.) samt en bondgård och djur för de yngsta. Tänk på att om ni ger er i kast med ett sådant projekt så är trä ett levande material och påverkas av fukt.

Därför är det inte helt säkert att man lika enkelt kan ta isär och montera ihop det efter målning.

Bonusinfo:

Bordet blev faktiskt startskottet för Wood If och gav liv åt vår dröm. En semesterdag, då vi efter timmar av lek hade byggt med LEGO, efterfrågade vår son Bjørn en plats där han i ”barnhöjd” kunde sätta sitt färdigbyggda LEGO. Men där det samtidigt var tillgängligt och där han kunde sitta på knä, taburett eller på baken för att leka vidare. Därifrån uppstod idén till detta avlånga lekbord. Bjørn älskar sitt bord och att det finns plats för vägar och byggnader. Och att det finns gott om plats för både han och hans vänner att leka där. 

PRODUKTDATA

H: 41 cm x D: 70 cm x L: 135 cm

Underhåll:
Möblerna torkas enkelt av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …