Lekbordet Tristan

890,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Lekbordet Tristan är vårt minsta och kvadratiska lekbord med plats för fyra barn.
Bordet är funktionellt, praktiskt och ger rika möjligheter för barnet eller flera barn att sitta och leka med varandra i timmar. Det finns gott om plats på bordet för lekar, dockhus, att vara kreativa, spela spel eller duka upp kaffeporslinet åt dockor och andra gäster.

H: 42 cm x D: 70 cm x L: 69 cm

Artikelnr: Tristan Kategorier: , , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Lekbordet Tristan är vårt minsta och kvadratiska lekbord. Det är också det bord som följer med om man köper bordsetet Andrea eller Kirsten.

Runt det här bordet finns det plats för upp till fyra barn. Men du kan naturligtvis skapa fler sittplatser genom att antingen lägga till bänken Otto, eller taburetten Arthur.

Bordet är funktionellt och praktiskt och ger rika möjligheter för barnet eller flera barn att sitta och leka med varandra i timmar. Det finns gott om plats på bordet för lek, dockhus, att vara kreativ, spela spel eller duka upp kaffeporslinet åt dockor och andra gäster.

Våra barn använder det även när de bygger med LEGO och gör en liten stad eller utställning av sina häftiga bilar eller djur som de just har byggt.

Vårt bord i serien Tristan är liksom våra långbord Bjørn och bordset fördelaktigt om du behöver skapa ytterligare bordsplatser för barnen vid exempelvis födelsedagskalas. Då kan borden snabbt och enkelt klickas samman och voila, så har man skapat ett bord åt de minsta också.

PRODUKTDATA

H: 42 cm x D: 70 cm x L: 69 cm

Underhåll:
Möblerna kan helt enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.
Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …