Lekstugan Mathilde

2.499,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Den söta lilla lekstugan, för inomhusbruk – för många timmars lek och skoj. Wood if’s lekstuga Monteras på några minuter och demonteras lika enkelt. Lekstugan eller grottan har verkligen skapat spänning bland våra testfamiljer, så vi hoppas givetvis att ni blir lika glada över det.

Vår lekstuga går att förbeställa redan nu, fram till 30 nov. Priset gäller dock endast de första 50 styckena. Alla förbeställningar skickas den 1 december.

Artikelnr: legehus2 Kategorier: ,

Beskrivning

Lekstugan Mathilde

YTTERLIGARE BESKRIVNING

Inspirera ditt barn till roliga spel med vår nya lekgrotta Mathilde.

Lekstugan bjuder in till massor av lek i timmar och med de minsta barnens fantastiska lekfulla fantasi finns det inga gränser för vad en sådan grotta kan användas till.

Det kan vara så att lekgrottan var tvungen att användas eller förvandlas till en hemlig grotta, detta görs enkelt med en filt som kan slängas över, och så finns det en grotta, det kan vara ett slott, en verkstad, eller en liten skönhetssalong där vänner kom förbi och fick mina naglar målade och fixade håret.

Med en liten ljusslinga eller en lampa kan du skapa en liten mysig läshörna där du kan mysa med kuddar och täcken för en bra historia.

Med grottans stora öppning i ena gaveln, och den lilla hyllan som kan flyttas för att vara både inne och ute, är grottan idealisk för rollspel som glasskiosk eller butik – där vänner kan komma förbi och serveras juice och en liten tårta ut genom fönstret . På sommaren kunde grottan placeras utomhus (vid torrt väder), som ett litet försäljningsstånd vid vägkanten.

Placera lekhålan som en myskrok i rummet, i köket-matsalen, eller där det är mest meningsfullt för dig att skapa en lekhåla, där familjens minsta medlemmar kan ha sitt ”helvete” med utrymme för koncentration och reflektion kring bra spel.

Utöver den stora öppningen i ena gaveln har vår lekstuga fönster på båda sidor och öppning/dörr. Grottan kan med fördel placeras som den passar bäst i ens hem, då den inte är tyngre än att den lätt kan flyttas runt.

Vår lekstuga lämpar sig bäst för inomhusbruk

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

PRODUKTDATA

H: 130 cm x D: 65 cm x B: 110 cm

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …