Det lilla sidobordet Hugo

650,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Ska sidobordet Hugo används som ett sängbord, minihylla eller för andra roliga ändamål? Nu får man i alla fall många bra möjligheter för att visa upp favoritleksaker, spel, böcker och mycket mer. Riktigt bra i barnrummet eller där man behöver lite extra förvaringsplats.

Mått: H: 55 cm x D: 35 cm x B: 46 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

Vårt lilla sidobord Hugo är en fin liten möbel som inspirerats av vår skänk Hans och är en miniutgåva av denna.

Du kan använda sidobordet Hugo som sängbord, minihylla och många andra saker. Man kan också visa upp favoritleksaker, spel, böcker och mycket mer. Riktigt bra i barnrummet eller där du bara behöver lite extra förvaringsplats.

Vi har också fått många kreativa bilder från kunder med kreativa lösningar. Till exempel som barnbord i badrummet, där man har gjort ett hål i bordsskivan och satt i en liten keramikskål. Därmed kan barnens tandborstar och tillbehör placeras vid sidan av skålen eller på den nedre hyllan.

Bonus: Eftersom bordet är inte väldigt stort så får man riktigt många roliga alternativ för att sätta flera av dem vid sidan av varandra och kanske i olika färger som på bilden här.

PRODUKTDATA

H: 55 cm x D: 35 cm x B: 46 cm

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …