Skänken Bo

1.399,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Välkommen till Bobs lillebror: Bo!

Flera av er härliga kunder och följare på Instagram och Facebook har frågat om vi kunde göra Bob i en lite mindre version med 4 fack istället för 6.

Beskrivning

BESKRIVNING

Vårt senaste skänk eller sängbord Bo är en fin liten möbel som passar enkelt och elegant in i de flesta rum. Använd den som sin storebrors skänk Bob och förvara alla barnböcker, spel och leksaker i de stora facken.

Toppbordet är som vår skänk Hans helt slätt och utan indelningar. Så det finns också gott om plats att ha barnens legokreationer eller prinsesshus fritt stående på toppen.

Bli mataffär med Bo

Vända Bo och sedan göra en liten matdisk? Så kan de små hoppa i sina kostymer och leka mataffär, bagare, slaktare eller något helt annat? Använd facken, till exempel till maten de ska sälja och ha kassan högst upp i disken.

Sängbord till sovrummet?

Du kan även använda Bo som ett mysigt sängbord i sovrummet där det finns gott om plats för böcker, glasögon, väckarklocka, mobiltelefon. Faktum är att allt du behöver förvara medan du sover och inte ska förvaras i lådor.

Kom ihåg lådorna!

Våra Christina-boxar passar perfekt i Bos 4 rum och ger en vacker look till rummet!

Som alltid har vi ett bra introerbjudande på vår nya sideboard och vi säljer den som förköp. Därför tar det några dagar innan vi börjar skicka denna nya skänk till dig.

PRODUKTDATA

Total bredd: 68 cm
Totalt djup: 32,5 cm
Total höjd: 73,5 cm
Höjd till översta hyllplan: 71 cm

Översta hyllan:
Bredd: 62,5 cm
Djup: 30 cm

Rummen
Bredd: 30,5 cm
Höjd: 29,5 cm
Djup: 30 cm

Avstånd från golv till bottenhylla: 7 cm

Vikt
11 kg

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …