Skänken Bob

1.979,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Skänken Bob har utvecklats i samarbete med ett antal kunder som efterfrågat just den här typen av möbel som naturligtvis har inspirerats av vår serie med kubhyllor.

Med sin höjd på 70 cm kan barn redan från en tidig ålder nå alla hyllor som leksakerna står på och inbjuder till skoj, lek och kreativitet.

Mått: H: 72 cm x D: 32 cm x B: 99 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

Skänken Bob har utvecklats i samarbete med ett antal kunder som efterfrågat just efter den här typen av möbel som naturligtvis har inspirerats av vår serie med kubhyllor.

Med sin höjd på 70 cm kan barn redan från en tidig ålder nå alla hyllor som leksakerna står på och inbjuder till skoj, lek och kreativitet. Alla fack har följande mått: B: 31 cm x H: 30,5 cm x D: 30,5 cm.

Storleken passar perfekt för en mängd leksaker, ringpärmar, böcker, många förvaringslådor, spel / pussel och mycket mer.

PRODUKTDATA

Yttermåtten är: H: 72 cm x L: 32 cm x B: 99 cm.

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …