Spelkortshållare i set om 2 st.

250,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Dubbla upp av våra supersmarta korthållare som är perfekta för familjens yngsta och äldsta!
Nu är det slut på att äldre syskon och föräldrar tjuvkikar på korten när de ska hjälpa till att sätta dem på plats. Med hållaren för spelkort slipper barnen nämligen problem med alltför många kort i handen. Nu kan de istället sätta dem i den här snygga hållaren för spelkort.

Längd: 35 cm

Artikelnr: Spillekortholder2stk Kategorier: ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Dubbla upp av våra supersmarta korthållare som är perfekta för familjens yngsta och äldsta! Köp två stycken och spara pengar 🙂

Med hållaren för spelkort slipper barnen få problem med alltför många kort i handen. Nu kan de istället sätta dem i den här snygga hållaren för spelkort. Så nu är det slut på äldre syskon och föräldrar som tjuvkikar på korten när de ska hjälpa till att sätta dem på plats.

Korthållaren är 35 cm lång och har därmed plats för väldigt många kort. Den kan klickas isär för att ta mindre plats och därför fyllas på med många kortlekar.

PRODUKTDATA

Längd:  35 cm

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla våra produkter är tillverkade av snygg, ljus björkplywood som är naturlig och obehandlad.

Tillbehör medföljer ej.

Du kanske också gillar …