Tallriksracket Dicte

950,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Vårt tallriksrack Dicte är en smart vägghylla som även kan användas som bokhylla i barnrummet. Därmed kommer böckerna till sin rätt coh dekorerar rummet med sina färger – och ger upphov till mer läsning vid sängdags.

Mått: H: 120 cm x B: 65 cm x D: 12 cm

Artikelnr: Dicte Kategorier: , , ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Vårt tallriksrack Dicte är en smart vägghylla som även kan användas som en bokhylla för upphängning på väggen. Precis som för Sigrid har denna skapats på grundval av en stor efterfrågan från kunder och följare.

Dicte är tillverkad för att hänga på väggen, men är lika enkel att montera som resten av våra produkter. Man löser det givetvis utan skruvar, lim och verktyg – fast du måste själv hitta passande skruvar att fästa den på väggen med.

Man kan även utelämna de två främre pinnarna och använda hyllan för förvaring, prydnadssaker och andra föremål om man vill ha något annat än böcker i bokhyllan. Det är inga problem.

Kom ihåg att använda rätt skruvar m.m. utifrån väggen som hyllan ska hänga på. Det finns lite utrymme på cirka 15 mm mellan vägg och bakplattan som skruvarna skruvas in i.

PRODUKTDATA

H: 120 cm x B: 65 cm x D: 12 cm

Hyllorna är 60 cm breda och 10 cm djupa och med tre hyllor kan man verkligen placera en massa böcker i bokhyllan som lätt klarar av 12 kg på varje hylla och totalt 36 kg.

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …