Vägghyllan Birgitte – Päron

390,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Vägghyllan Birgitte har utformats som ett päron och är en mycket dekorativ lösning för småsaker, prydnadsföremål och andra småting. Birgitte har två hyllor och kan bära 5 kg per hylla. Om du har en pilot i magen så är flygplanet Christian eller luftballongen Frederik din grej.

Om du fortfarande inte kan bestämma dig så kan du köpa två och spara 20 %.

Mått: H: 67 cm x B: 40 cm x D: 11 cm

Artikelnr: Birgitte Kategorier: ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Vägghyllan Birgitte har utformats som ett päron och är en mycket dekorativ lösning för småsaker, prydnadsföremål och andra småting.

Birgitte har två hyllor och kan bära 5 kg per hylla. Om du har en pilot i magen så är flygplanet Christian eller luftballongen Frederik kanske mer din grej. Om du inte kan bestämma dig så kan du köpa två och spara 20 %.

Hyllorna kan hängas på väggen. Vi har skapat ett 8 mm stort hål i toppen som passar med vanliga skruvar. Alternativt kan man också binda ett snöre i det. (Snöre och skruv medföljer ej).

Till päronet medföljer det också två fötter som enkelt klickas på så att päronet kan stå för sig själv och dekorera ett skrivbord, fönsterbrädan eller där det passar in hos dig.

PRODUKTDATA

Varje hylla kan bära upp till 5 kg. H: 67 cm x B: 40 cm
Hyllor: D: 10 cm x B: 34 cm (nederst) / B: 21 cm (överst)

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som naturliga och obehandlade ska man vara uppmärksam på och försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.