Vägghyllan Christian – Flygplan

390,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Vår vägghylla Christian har tillverkats i formen av ett flygplan och är en självklarhet för alla unga barn som drömmer om att bli pilot. Den är enormt smart med två hyllor som var och en kan bära 5 kg och som man kan ställa prydnadssaker, prydnadsföremål och andra småting på.

Mått: 32 x 60 cm

Artikelnr: Christian Kategorier: ,

Beskrivning

BESKRIVNING

Vår vägghylla Christian har tillverkats i formen av ett flygplan och är en självklarhet för alla unga barn som drömmer om att bli pilot.

Den är enormt smart med två hyllor som var och en kan bära 5 kg och som man kan ställa prydnadssaker, prydnadsföremål och andra småting på.

Är du mer intresserad av luftballonger ska du kanske även välja Frederik eller köpa två valfria vägghyllor och spara 20 % här.

Hyllorna kan hängas på väggen eftersom vi skapat ett 8 mm stort hål i toppen som passar vanliga skruvar. Alternativt kan man också binda ett snöre i det och hänga upp den på en skruv, spik eller krok. (Dessa saker medföljer ej).

Flygplanet kan också placeras på bordet eftersom det medföljer två små fötter som enkelt klickas fast i botten. Därmed kan den stå på skrivbordet eller fönsterbrädan.

PRODUCT DIMENSIONS

Varje hylla kan bära upp till 5 kg. H: 32 cm x B: 60 cm
Hyllor: D: 10 cm x B: 34 cm (stor) / B: 21 cm (liten)

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Det vackra trästativet levereras omonterat och det tar bara några minuter att ”klicka” ihop det.