Vägghyllan Cleo

1.049,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Ytterligare en nyhet för dig som saknar en smart och funktionell vägghylla till antingen skötbordet, vardagsrummet eller kanske badrummet.

Cleo är en smal vägghylla i trä, som ger gott om alternativ för förvaring i vardagsrummet för bilder och prydnadsföremål. Eller använd den som extra hyllor i köket för kokböcker, kryddor och oljor för att hålla designen ren. Möjligheterna är nästan obegränsade.

H: 115 cm x B: 29 cm x D: 20 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

– Det är bara fantasin som sätter gränserna för var vår söta och dekorativa vägghylla i trä kan hängas upp. Om du vill ha mer plats på golvet och samtidigt en snygg väggdekoration att titta på, då är Cleo bara något för dig!

Vår vägghylla Cleo, är den smalaste modellen, av våra 2 nya vägghyllor. Storebror Theo är cirka 25 cm bredare, totalt 54 cm bred.

Du kan enkelt skapa ditt eget personliga uttryck med Cleo, beroende på var du placerar det och vad det ska användas till. Det är en perfekt artikel för ditt nästa DIY -projekt.

Vägghyllan i den vackra ljusa björkplywooden är i en lätt och snygg design och lätt att placera var som helst i huset. Theo kan användas på många ställen, oavsett om det är i vardagsrummet för prydnadssaker och familjefoton som behöver markeras.

Häng den också i badrummet för krämer och dofter eller som ett nattduksbord för de små i barnrummet.

PRODUKTDATA

Total bredd: 29 cm
Invändig bredd: 25 cm
Invändig höjd per rum: 28 cm
Hylldjup: 17,5 cm
Totalt djup: 20 cm
Höjd: 115 cm

Montering på väggen:
I bakstyckena på hyllan finns förborrade upphängningshål där du enkelt kan sätta in en vanlig skruv. Vi rekommenderar skruvar i storlek 5×70 mm. som minimum. Montering i väggen måste naturligtvis göras med lämpliga skruvar, råproppar, väggpluggar eller vad som passar dig. Skruvar och annat ingår inte, eftersom det naturligtvis används olika skruvar i olika väggmaterial.

Underhåll:
Möblerna torkas enkelt av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade ska man däremot tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.
För optimal användning i köket rekommenderar vi att man lackerar inlärningstornet före första användning som skydd mot flottiga fingrar, färger, saft osv. Man kan inte undvika att det hamnar sådant på inlärningstornet vid aktiviteter i köket. Det kan vara vanligt klarlack som finns i byggmarknader och färghandlare. Säg bara till dem att det ska användas för björkplywood.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturligt och obehandlat.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …