Vägghyllan Theo

1.195,00 SEK

Leveranstid: 2-5 arbetsdagar med GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Missade du också en smart och snygg vägghylla där du kan få dina små lådor och bilder presenterade? Eller en fin väggmonterad hylla bredvid skötbordet för spädbarn, där du kan ha blöjor, grädde och tillbehör förvarade. Möjligheterna är obegränsade för förvaring till ett skötbord med denna nya vägghylla Theo.

H: 120 cm x B: 54 cm x D: 20 cm

Beskrivning

BESKRIVNING

Vår Theo vägghylla är den bredaste modellen av våra 2 nya vägghyllor. Du kan enkelt skapa ditt eget personliga uttryck, beroende på var du placerar det och vad det är tänkt att användas till.

Vägghyllan i den vackra ljusa björkplywooden är i en ljus och snygg design och lätt att hänga/placera var som helst i ditt hus. Theo kan användas på många ställen, oavsett om det är i vardagsrummet för prydnadssaker och familjefoton som behöver markeras.

Häng den också i badrummet för krämer och dofter eller som ett nattduksbord för de små i barnrummet.

– Det är bara din fantasi som sätter gränserna för var vår dekorativa träväggshylla kan hängas upp. Om du vill ha mer utrymme på golvet och samtidigt njuta av en fin vägg, då är Theo precis något för dig!

Theo har utskärningar på baksidan så att du inte kommer i konflikt med dina fotpaneler. Så du kan placera den hela vägen till väggen och därmed kan du också fästa den på väggen om du vill ha detta. Vi rekommenderar dock alltid att fästa höga möbler på väggen av säkerhetsskäl.

PRODUKTDATA

Total bredd: 54 cm
Invändig rumsbredd: 50 cm
Invändig höjd per rum: 28 cm
Hylldjup: 17,5 cm
Totalt djup: 20 cm
Höjd: 120 cm

Montering på väggen:
I bakstyckena på hyllan finns förborrade upphängningshål där du enkelt kan sätta in en vanlig skruv. Vi rekommenderar skruvar i storlek 5×70 mm. som minimum. Montering i väggen måste naturligtvis göras med lämpliga skruvar, råproppar, väggpluggar eller vad som passar dig. Skruvar och annat ingår inte, eftersom det naturligtvis används olika skruvar i olika väggmaterial.

Underhåll:
Möblerna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade, måste man tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål, eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturlig och obehandlad.

Alla möbler levereras omonterade och det medföljer monteringsanvisningar.

Du kanske också gillar …