Vägghyllor med tryck – Dino

485,00 SEK

Vägghyllor med tryck:

Skapa ett unikt och personligt uttryck i barnrummet med våra nya vägghyllor med tryck❤
Hyllorna är tryckta med ett utsökt UV -tryck, som varken bleknar eller ”tappar” färgen.
Vi har hittills gjort 7 varianter, som bidrar till den mysiga atmosfären, där den nu hängs upp, både med sitt naturliga och levande uttryck från träet, de unika tryckningarna och med de små fina sakerna som kan finnas på hyllorna.

Leveranstid: 5-7 arbetsdagar med UPS eller GLS

Danska möbler som har gjorts personligen för dig!

100 dagars returrätt

Artikelnr: VaeghyldeDino Kategorier: , , , ,

BESKRIVNING

Efter många underbara önskemål från våra kunder och följare har vi nu utvecklat och skapat en rund vägghylla med 7 olika tryck.

Dino:
Det är nu många miljoner år sedan dinosaurierna vandrade på jorden. Ändå är de fortfarande mycket hisnande och populära, särskilt bland de yngsta barnen.

Du får 2-i-1
Alla hyllor kan också placeras med ”baksidan” utåt, och hyllorna kan sättas in på baksidan. På så sätt har du också en helt ”neutral” och naturlig hylla. Dvs 2-i-1 🙂

De runda vägghyllorna är inte bara dekorativa – utan också praktiska. Med sina 4 små hyllor kan dina prydnadssaker, smycken eller andra små föremål visas vackert.

Hyllan är 70 cm i diameter och har ett förborrat hål för upphängning

PRODUKTDATA

Total bredd: 70 cm
Totalt djup: 10 cm
Liten hylla: 25 cm
Stor hylla: 65 cm

Bonusinformation:
Hyllorna kan också stå på egen hand, på en hylla eller liknande. skänk och dekorera riktigt snyggt..

Underhåll:
Möblerna torkas enkelt av med en fuktig trasa. Men eftersom det är produkter som är naturliga och obehandlade ska man däremot tänka på och vara försiktig med fukt och våta föremål eftersom det kan resultera i ränder och fläckar.
För optimal användning i köket rekommenderar vi att man lackerar inlärningstornet före första användning som skydd mot flottiga fingrar, färger, saft osv. Man kan inte undvika att det hamnar sådant på inlärningstornet vid aktiviteter i köket. Det kan vara vanligt klarlack som finns i byggmarknader och färghandlare. Säg bara till dem att det ska användas för björkplywood.

Material:
Alla möbler tillverkas av snygg, ljus björkplywood på 9 mm som är naturligt och obehandlat.